Blog

Lodky.hu – a mi utunk

Körülbelül 10 éve határoztunk úgy, hogy az etetőhajók egy új márkáját, a Viper márkát (a vállalat ma már nem létezik) hozzuk a szlovák piacra, egyenesen Angliából. Akkoriban ez csúcsminőségnek számított.

Read More

3D térképezés etetőhajóval

„Nem állíthatod meg a fejlődést“. Közhely? Biztosan nem. Ez tény. Életünk minden területén. A halászatban is. Ebben a cikkünkben a legmodernebb etetőhajó, a Carplounge RT4 Raymarine használatával foglalkozunk, amellyel feltérképezzük a halastavakat.

Read More

Rövid horgászatok etetőhajóval

Két csodás gyermek édesapja, menedzser, kereskedő és szívvel lélekkel pontyhorgász vagyok. Csak időnként van alkalmam a vízhez jutni, így az egyetlen választásom hatékonyan kihasználni a víznél töltött rövid időt.

Read More

Kiegészítők etetőhajókhoz

Cikkünkben az etetőhajók kiegészítőivel foglalkozunk. Megtekintjük a legalapvetőbb kiegészítőket, amelyek megtalálhatóak a kínálatunkban, majd áttérünk egészen a legmodernebb hi-tech megoldásokig, amelyeket a mai piac kínál.  

Read More

Hogyan használd az etetőhajót

Ebben a cikkünkben néhány jó tanáccsal látunk el többéves tapasztalatunkból, hogy hogyan használd az etetőhajót pontyok horgászatára. A következő tanácsok segíthetnek a leghatékonyabban használni etetőhajódat.  

Read More

Hogyan válassz etetőhajót

Ebben a cikkünkben az etetőhajók technikai paramétereit, meghajtásukat, formájukat, anyagukat mutatjuk be, megemlítjük az esetleges buktatókat használatuk során, valamint megnézzük a kiegészítőket is, mint például a szonárokat, a GPS-eket és a víz alatti kamerákat. Mi is az etetőhajó?

Read More

Az első etetőhajó megvásárlása előtt

Megbízható etetőhajó kiválasztása nem egy egyszerű feladat. A piacon számos alternatív található, melyek ára különböző, leírásuk gyakran nem egyértelmű. Leírásuk esetenként teljesen felesleges paramétereket emel ki. Néhány értékes tanácsot adunk ehhez a fontos döntéshez.

Read More

Tippek hatékony térképezéshez

A. Amennyiben pelletet használsz fő csalétekként, igyekezz különböző súlyú pelletek keverékét használni, és menet közben szórd szét a táplálékot, így nagyobb területet tudsz beetetni. B. A beetetést folyamatosan végezd. Kis mennyiséggel kezd, majd fokozatosan növeld az adagot. C. Ha a széleknél szeretnél beetetni, mint például az átellenes partok, ne siess, lassan manőverezz a hajóval, hogy ne riaszd meg a sekély vízben lévő halakat.

Read More